tiistai 19. toukokuuta 2009

Merimetsot ja sudet makkaratehtaalle

Merimetsot ja sudet makkaratehtaalle on iskulauseeni, joka on herättänyt sekä hilpeyttä että pahennusta. Haluan tarkentaa, että kyseessä on KOIRAmakkara, koska ko. tuotteen maku ei ehkä ole samaa luokkaa, kuin HK sininen. Itämeren 1,8 miljoonasta merimetsosta saisi makkaraa aika monelle hauvelille. Samalla kala säästyisi ihmisravinnoksi.

2 kommenttia:

 1. Hyvä Jarl!

  Mielipiteistäsi voi päätellä, ettet ole kovinkaan fiksu henkilö... "Merimetsot ja sudet makkaratehtaalle..." HAH! Tuollaiset henkilöt mielipiteineen kuuluisivat joko narun jatkoksi tai saunan taakse vietäviksi (!)...On häpeä, että juuri Turusta tulee tuollaisia ehdokkaita ja siksi vilpittömästi toivonkin sinulle huonoa vaalimenestystä (ja uskon sen myös jäävän huonoksi!)!!!
  Uskomatonta miten ihmiset vuodesta toiseen jaksavat valittaa Suomen susikannoista ja ylipäätään kaikista eläinkannoista (milloin on hirviä liikaa ja milloin harmaahylkeitä jne.)... LUONTO ei ole VAIN ihmisiä varten (luulisi pitkälle opiskelleen henkilön sen verran ymmärtävän)!!! Suomesta löytyy runsaasti asumattomia metsiä, joissa villieläimet (tässä tapauksessa sudet) voivat elää... Kysymys vain kuuluukin: Onko ihmisestä rinnakkain eläjäksi? Luulisi, että näinkin "viisas" eläin kun ihminen pystyisi elämään rinnakkain muiden eläinten kanssa... Ainahan voi karjansa suojata aidoin, jotka mielestäsi ovat kohtuuttoman kalliita... PAH! Teikäläistä ei parlamenteissa kaivata, joten kannattaa varmaan keksiä jotain muuta tekemistä...

  - ihmisten tyhmyyteen tympiintynyt opiskelija -

  VastaaPoista
 2. Hieman kyllä huolestutti kun mainoksessasi lukee tuo "Merimetsot ja sudet makkaratehtaalle" ja vieressä poseeraat haarukkia kädessä :) wtf? Oletko siis ihan itse syömässä suomen susikannan eller hur?

  VastaaPoista